MC Networking
Programacioni
  • Zululand

    Zululand, programi më i fundit i gazetarit Mustafa Nano,është një prodhim unik i TemA TV, i cili në...

  • Portofol

    Portofol, një emision që i kushtohet i gjithi ekonomisë. Zhvillimet më të fundit nga financat,...

  • Mikroskop

    Zëri i njerëzve të thjeshte dhe realiteti ku ata jetojnë është themeli mbi të cilin ndërtohet “...

Hangover

Nga dita e sotme, nis sezoni i ri i emisionit “Hangover” në “Tema TV”. Emisioni do të transmetohet çdo ditë, nga e hëna në të premte, në orën 07:00 – 10:00. Prezantuesit e këtij sezoni do të jenë...

Kënaqësia e Gatimit

Në gatimin e përditshëm rregullat janë tre: Pak enë, teknika të lehta dhe produkte të freskëta.   Çdo pjatë duhet të jetë e thjeshtë dhe e shpejtë. 2 sugjerime të menysë ditore të përbërë...

No front page content has been created yet.

RADIO MCN

Sport

Foto-Lajm

Scroll to Top