MC Networking

“Fytyra e armikut të popullit”, konferencë shkencore për regjimin totalitar (VIDEO)

“Fytyra e Armikut të Popullit” është konferenca shkencore ndërkombëtare që do të mbahet në maj nga Autoriteti për Informim mbi dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit dhe që do të bëjë bashkë për të folur për regjimin diktatorial, studiues vendas dhe të huaj. 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top