MC Networking

Vjen shiu, nuk ka rrezik përmbytjesh (VIDEO)

Shqipëria nuk do të përfshihet nga vala e të ftohtit polar, që pritet të prekë disa rajone të Europës në ditët e para të dhjetorit.

Përgjegjësi i Departamentit të Klimës dhe Mjedisit pranë Institutit të Gjeoshkencës, Petrit Zorba thotë për Tema Tv  se edhe rreziku i përmbytjeve është minimal, pasi reshjet nuk do të jenë intensive.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top