MC Networking

Dua Lipa, dhurime për të prekurit nga tërmeti (FOTO)

Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare e suksesshme në gjithë botën ka publikuar në rrjete sociale se do të ofrojë ndihmën e saj. Ajo ka deklaruar se përveç dhurimeve personale nga anan e saj dhe e familjes e saj ajo do të bashkëpunojë për të krijuar produkte, të cilat do të shiten dhe të ardhurat e përftuara prej tyre do të dhurohen për të prekurit nga tërmeti.

Të gjitha dhurimet do të shkojnë në llogaritë zyrtare të qeverisë shqiptare të hapura për këtë qëllim.

Dua Lipa është shprehur krenare për solidaritetin ndërmjet shqiptarëve të Kosovës e Shqipërisë në këtë moment aq të vështirë.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top