MC Networking

Studimi/ Imunoterapia për kancerin, më pak toksike dhe zgjat jetën (VIDEO)

Ilaçi imunoterapik për kancerin redukton vuajtjen nga kimioterapia dhe zgjat jetën mesatarisht në dy vjet.

Megjithatë studimi nuk përjashton mundësinë që tek disa pacientë kjo lloj terapie të mos rezultojë e efektshme.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top