MC Networking

OBSH raporti, artet përmirësojnë shëndetin mendor dhe fizik (VIDEO)

Angazhimi me artet mund të jetë i dobishëm për shëndetin mendor dhe atë fizik.

Ky është konkluzioni i Organizatës Botërore të Shëndetit në raportin e saj, ku e veçon artin si një terapi efektive.

 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top