MC Networking

Magjia e zezë tek fallxhorja, Anila Çela sqaron marrëdhënien me Evi Reçin (VIDEO)

Që në momentin që u përhap lajmi se Evi Reçi ishte prezantuesja më e re e programit të pasdites, portalet aluduan për një armiqësi midis Anila Çelës dhe Evi Reçit, që sipas mediave online i mori emisionin.

Ronaldo Sharka ka pyetur moderatoren Anila Çela në MCN Urgjenca lidhur me këtë situatë dhe se a ka shkuar tek ndonjë fallxhore t’i bëj magji Evi Reçit, ndërkohë që Anila Çela i sqaroi të gjitha. Për më tepër ndiqni videon e dhënë.

 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top