MC Networking

‘Festë’ për ‘verën’, shqiptarët ende larg protestave për klimën dhe mbrojtjen e mjedisit (VIDEO)

Njerëz që duan të festojnë kanë mbushur këtë të diel rrugët e Tiranës.

Por, ndërkohë që festa ka mbledhur në Tiranë edhe të ardhur nga qytete të tjera të vendit, thuajse askush nuk i sheh festimet për Ditën e Verës të lidhura me protestat kundër ndryshimeve të klimës dhe për mbrojtjen e mjedisit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top