MC Networking

Takimi Zaev-Rama, Çejku: Të dy e përdorën për të forcuar pozitat (VIDEO)

Ish-ambasadori i Shqipërisë në Maqedoninë e Veriut komenton vizitën e kryeministrit maqedonas në Shqipëri.

Sipas Arben Çejkut, dy liderët, Rama dhe Zaev e përdorën vizitën për të përforcuar pozitat e tyre politike dhe jo për të bërë diçka konkrete për popullin shqiptar.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top