MC Networking

Ekselentët e punësuar në administratë, mbi 80% vajza (VIDEO)

Mbi 80% e studentëve ekselentë, që do të punësohen në administratën publike për një vit janë vajza.

Ndërkohë që thuajse gjysma e tyre kanë zgjedhur sistemin e financave dhe ekonomisë.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top