MC Networking

Ulet niveli i transparencës, Komisioneri: 820 ankesa në total, 656 nga qytetarët (VIDEO)

Viti 2018 ka shënuar një ulje të transparencës nga administrata dhe institucionet, ndaj qytetarëve.

Pranë komisionerit për të Drejtën e Informimit në vitin e shkuar janë depozituar 820 ankesa, nga të cilat 656 janë nga qytetarët për mosdhënie informacioni.

Po në raport thuhet se koordinatorët e ministrive nuk kanë informacion mbi kuadrin ligjor.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top