MC Networking

Niset për në Parlament ligji, mbyllet Autoriteti i Lojërave të Fatit (VIDEO)

Qeveria ka nisur për në Parlament ligjin që synon heqjen e kazinove dhe lojërave elektronike nga zonat e banuara.

Pezullohet me vendim qeverie veprimatria e Autoritetit të Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit.

Mediat dhe portalet zbatojnë me përpikmëri urdhrin e kryeministrit për reklamat e basteve.

Vendimi përshendetet nga Komuniteti Mysliman.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top