MC Networking

Kaluan vetingun, ONM: Të shkarkohet gjyqtari dhe prokurori (VIDEO)

Operacioni Ndërkombëtar kërkon shkarkimin e gjyqtarit, Gentian Dedjas dhe Prokurorit të Krimeve të Rënda, Gentian Osmani.

Komisioneri Publik ka pranuar kërkesën e vëzhguesit ndërkombëtar, ndërsa pritet të apelojë pranë Kolegjit të Apelimit vendimin për gjyqtarin Medja dhe prokurorin Osmani. 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top