MC Networking

Çështjet “Tahiri” dhe “Xhafaj”, Marku: Nuk kam informacion (VIDEO)

Mbledhja Maratonë e Komisionit të Ligjeve këtë të mërkurë është shoqëruar me debate të ashpra mes opozitës dhe Kryeprokurores së Përkohëshme Arta Marku dhe Ministres së Drejtësisë Etilda Gjonaj.

Teksa Raportoi për punën e prokurorisë për vitin 2017, Marku nuk pranoi të përgjigjej për çështjen Xhafaj dhe Tahiri duke thënë se nuk ka informacion.

Ndërkohë Ministrja Gjonaj u shpreh se numri i hetimeve përgjatë 2017 ka qenë shumë i ulët.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top