MC Networking

Tarifa e televizorit do të dyfishohet, 30% do ta marrin TV private (VIDEO)

Tarifa që paguajnë qytetarët për Radio Televizionin Publik Shqiptar, pritet të rritet në 200 lekë dhe të ndryshojë destinacion.  Qeveria ka përgatitur një projektligj për të ndarë me televizionet private 30 përqind të shumës që mbledh RTSH. Pas konsultimeve me AMA-n drafti është gati dhe ka mbërritur tashmë në Ministrinë e Financave.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top