MC Networking

PD: Nuk do të lejojmë tarifë në Rrugën e Kombit (VIDEO)

Partia demokratike nuk do të lejojë që në Rrugën e Kombit të vendoset tarifë, qoftë ajo edhe e reduktuar. Deputetët e PD-së Enkelejd Alibeaj dhe Ervin Salianji, nga Kukësi u shprehën se Rama duhet të pranojë fajësinë që ka lënë në burg qytetarët e Kukësit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top