MC Networking

Nuk ndalen minatorët, i zënë derën kryeministrit për statusin (VIDEO)

Të vendosur për t’i shkuar deri në fund kauzës për miratimin e statusit, minatoret janë mbledhur sërish këtë të mërkurë para kryeministrisë. Me thirrje, për vëmendje dhe dialogim, ata i kanë kujtuar qeverisë sakrificën dhe djersën e pashpërblyer në pensionim.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top