MC Networking

Qeveria tërhiqet para minatorëve për statusin (VIDEO)

Në një interpelancë me një përfaqësi të ish-minatorëve, kryeministri Edi Rama dhe ministrat Damian Gjiknuri dhe Arben Ahmetaj u shprehën se kanë gati një draft, i cili përputh një pjesë të kërkesave të tyre për statusin.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top