MC Networking

DW: Raporti i KE: Të hapen negociatat me Shqipërinë (VIDEO)

Komisioni Europian pritet të rekomandojë nesër çeljen e negociatave me Shqipërinë, njofton radio DW. Në raportin e detajuar dhe për vendet e tjera të Rajonit, vlerësohen progreset e bëra në disa fusha. Ndërkohë anëtar i Komisionit të Punëve të Jashtme të Parlamentit Evropian, Eduard Kukan është shprehur se Brukseli ka vlerësuar më së shumti reformën në Drejtësi.
 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top