MC Networking

Kryemadhi i shtrin dorën për bashkëpunim Ramës (VIDEO)

LSI fton qeverinë të diskutojnë paketën e varfërisë të propozuar prej saj, rikthim të ligjit të taksave në kuvend dhe të propozimit për uljen e TVSH-së për produktet e shportës. Sa i takon protestave, Kryetarja Monika Kryemadhi tha se për opozitën prioritet janë negociatat.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top