MC Networking

Subvencionet, “100 fshatrat” më të privilegjuar (VIDEO)

Programi i qeverisë për zhvillimin e “100 fshatrave” do të nxitet edhe nga skema e subvencioneve, e cila këtë vit ka një fond prej 2.6 miliardë lekësh. Zv/ministri i Bujqësisë, Ilir Halilaj shpjegon për TemA TV, prioritetin që do të kenë ata dhe ndryshimet në skemën e aplikimeve.

 

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top