MC Networking

Avokati Vishaj: Rastet kur përfitohet shërbim juridik falas (VIDEO)

Çdokush që nuk ka të ardhura më shumë se 5 milionë lekë të vjetra në vit, mund të përfitojë shërbim juridik falas. Tashmë ky është fakt dhe Ministria e Drejtësisë, po e aplikon këtë metodë prej disa muajsh. Kryetari i Shoqatës së Avokatëve Penalistë, Sajmir Vishaj, tregon për TemA TV kriteret që duhet të plotësojnë të interesuarit për ta përfituar këtë shërbim.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top