MC Networking

Kryeministri kërkon marrëveshje me PD për prokurorin (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka ftuar kreun e opozitës, Lulzim Basha që të ulen në tryezë për të zgjedhur Prokurorin e Përgjithshëm. Rama shkruan se zgjedhja e kryeprokurorit do të ishte më e arsyeshme dhe më e pëlqyer nga BE kështu, se sa me kartonët e shumicës së thjeshtë.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top