MC Networking

Media e lirë, takim për luftën ndaj terrorizmit (VIDEO)

“Konfliktet në Lindjen e Mesme, ideologjitë dhe grupet radikale” ishte tema e takimit që u zhvillua këto ditë në Tiranë.

Të ftuar ishin pjesmarrës nga India, Britania e Madhe, SHBA, Kroacia, Turqia, Kroacia dhe Serbia, të cilët diskutuan mbi historinë dhe ideologjitë e grupeve radikale në Lindjen e Mesme.

Por në takim u diskutua ajo që pjesmarrësit e cilësuan si prezenca e grupeve radikale në Shqipëri dhe trajtimi i tyre. Organizatori i këtij takimi, Olsi Jazexhi, tregon për kameran e TemA TV apskete të takimit.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top