MC Networking

Një vit pas largimit nga Shqipëria, biznesmenit libanez i uzurpojnë pronën tek Gjiri i Lalzit (FOTO)

Pas dhunës së ushtruar dhe largimit të biznesmenit libanez Faadi Mitri, toka në të cilën do të ndërtonte të cilën e kishte blerë, në zonën e Gjirit të Lalzit, është uzurpuar.

Persona me shufra hekuri dhe me mjete të tjera të forta kanë bërë një tjeter rrethim për ta kthyer në pronë të tyren tokën që biznesmeni kishte blerë për një investim të madh.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top