MC Networking

Malaj: Qeveria të heqë dorë nga koncesionet, t’i marrë Parlamenti (VIDEO)

Profesor Arben Malaj mbështet argumentin për kalimin e koncesioneve afatgjata në parlament, pasi sipas tij, do të rritet transparenca dhe efikasiteti në zbatimin e kontratave. Në një pronocim për TEMA TV, Malaj, duke iu referuar paketës fiskale i kërkon qeverisë të reduktojë taksat  dhe ligjet fiskale.  

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top